Венелин Петков се занемари след уволнението

Уволнението му от Би Ти Ви промени буквално за дни бившия директор на новините Венелин Петков, видя HotArena.

Месец и малко след като събра вещите си от кабинета си, един от най-желаните ергени в частната телевизия в момента е далеч от визията си, с която привличаше колежките си, и ако не се вземе в ръце, в най-скоро време ще заприлича на брадясал корабокрушенец.

Откакто не издава заповеди в телевизията, Венелин Петков е на доброволно заточение в баровската си къща в Бистрица, където живее с колежката си Николета Маданска и новородения им син. Там ежедневието му е повече от еднообразно и обикновено включва разходки из ливадите и Бистришкия манастир.
Липсата на работен ритъм и всякакви делови срещи, които изискват всеки себеуважаващ се мъж да поддържа спретната визия, вече са оставили своя отпечатък върху доскорошния първи в нюзрума на Би Ти Ви. Безработният Петков се носи из Бистришките чукари брадясал, във вид, с който шокира доскорошните си колеги в телевизията, и очевидно уволнението не му се отразява никак добре.

Като шеф роденият в Стара Загора журналист никога не си е позволявал да се явява в нюзрума в подобен неглижиран вид – с неколкодневна брада и прораснала побеляла коса, коментират из медията.
Обикновено след раждане много жени се запускат и пренебрегват визията си, но същото не може да се каже за половинката на Петков Николета Маданска. След бременността си спортната журналистка буквално „разцъфна“ и доста младее до бащата на сина си.

Припомняме, че Петков и Маданска официализираха връзката си, държана в тайна цели 5 години, едва когато се роди синът им Йоан, пише Ретро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *