HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Венера в Телец носи много пари на поне три зодии пред следващия един месец

Знакът Teлец отговаря за материалния просперитет и ценности, физическите удоволствия и задоволство, както и за стабилността, сигурността и постоянството. На 06.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството, която управлява знака, ще преминава от там и престоят й ще продължи до 05.07.

Това й разположение ще ни помогне да изгладим отдавнашни дрязги и конфликти в партньорствата ни и да постигнем разбирателство. По всяка вероятност ще имаме подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия до нас човек. При необвързаните периодът е много подходящ за започване на сериозна връзка. Няма да ни се занимава с повърхностни авантюри и ще наблягаме на отношения, които имат потенциал за развитие. Тези дни са също така изключително благоприятни за печелене на пари и оправяне на бюджета.

При голяма част от нас може да изникнат нови и интересни възможности за сделки, разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения. Престоят на Венера в Телец ще се отрази най добре на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява и ще имат много и интересни възможности, както за стартиране, така и за задълбочаване на отношения.

Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, присъствието и компанията им ще се търси и ще правят впечатление с талантите и уменията си. Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще подреждат приоритетите си и е много вероятно да насочат вниманието си към важна за тях цел, която от известно време са пренебрегвали. За въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци периодът е добър за отделяне на внимание на семейството. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще успеят да задълбочат отношенията си с близък до сърцето им човек.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *