Венета Райкова се развежда заради Юксел Кадриев

В края на миналата седмица водещата Венета Райкова изненадващо обяви, че се развежда със съпруга си Тихомир след 13 години брак. Из светските среди обаче се тиражира слух, че раздялата на съпрузите е фиктивна и е свързана с делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка, пише HotArena.

Новинарят от Би Ти Ви осъди Райкова на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването „Горещо“. Райкова бе осъден ада плати доброволно 30 000 лева на Юксел.

Водещата не извърши плащането, а в процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.
Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

Клюкарите мълвят, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, пише „Ретро“. През годините двойката бе развеждана от жълтите медии, но Венета отричаше слуховете с насмешка и твърдеше, че са много щастливи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *