Веселба в нощни клубове вкара двама младежи в болница! Забиха камък в главата на гастарбайтер след купон с приятели, гост в Благоевград пребит пред дискотека

Двама пребити младежи са приети едновременно за лечение в благоевградската болница, те са пострадали пред дискотеки в Гоце Делчев и Благоевград след купон с приятели.

Гастарбайтерът в Германия Ив. Иванов бил на парти в родния си град Гоце Делчев. Нападнат е неочаквано около 01,40 часа пред дискотека на ул. „Тодор Александров” след възникнал спор с друг мъж. При сбиването е ударен с камък по главата. Окървавен от силния удар, залитнал и наранил сериозно и крака си. Първа помощ на пребития младеж е оказана в болница „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев, където е обработена раната на главата му и са поставени шевове. След лекарския преглед и стабилизиране на състоянието му е транспортиран вчера сутринта с линейка за болницата в Благоевград. Свикан е екип от ортопед и хирург за консултации.

„Пострадалият е с фрактура на глезена, предстои оперативно лечение, остава под активно лекарско наблюдение в МБАЛ – Благоевград”, каза началникът на ортопедия д-р Папочиев. „При направените изследвания е установено, че пациентът е с мозъчно сътресение, направен е скенер и е настанен в травматология”, поясни дежурният хирург д-р Соколов.

Неотлъчно до младежа са неговите близки, които отказаха коментар с мотив, че очакват служителите на реда да си свършват работа, и тогава ще дават изявление. Образувано е досъдебно производство по случая.

Още един пострадал младеж, гост в Благоевград, е с мозъчно сътресение, приет е за лечение в хирургия след сбиване призори около 06,00 часа.

24-годишният М. Митев, който живее в София, завчера бил на купон с приятели в Благоевград. При излизане от дискотека възникнал скандал с друга компания и гостенинът е ударен с бутилка по главата. След нападението той за кратко загубил съзнание, приет е в спешно отделение объркан. След изследванията и лекарския преглед е настанен в хирургично отделение.

„Пациентът е адекватен, остава за лечение за овладяване на получената контузия на главата”, съобщи д-р Соколов.

Пострадалият младеж поясни, че сбиването е станало пред дискотеката, той отказа да коментира подробности.

Обстоятелствата, довели до двата инцидента, се изясняват от служители на реда.

ИЛИЯНА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *