Веселинова ли е новото протеже на Халваджиян след Игнатова?

Ева Веселинова успя да изплува от забравата, тегнеща над нея след Нова телевизия. Половин година след като остана без работа, тя по всяка вероятност ще се пробва в конкурентната bTV, пише в. „Уикенд“. Блондинката бе уволнена от „На кафе“ в края на миналия телевизионен сезон и до момента няма официално ново назначение. Преди дни обаче намекна, че скоро може да застане пред камерите.

 
Амбициозната бивша „Господарка на ефира“ отправи недвусмислен знак към своите фенове, че наближава времето, в което те отново ще я гледат на екран. Тя публикува в социалните мрежа снимка, за която позира пред НДК, където все още се помещават редакциите и администрацията на Би Ти Ви. И написа коментар към кадъра: „Когато откриеш пътя, животът винаги сменя посоката. А на теб нищо друго не ти остава, освен да даваш най-доброто от себе си“.

Стова Ева Веселинова най-вероятно намеква, че очаква съвсем скоро посоката на живота й да поеме именно към Би Ти Ви. Не е изключено бившият шеф на Ева – Маги Халваджиян, също да е ударил рамо на амбициозната блондинка, препоръчвайки я на когото трябва. Преди време той направи същото и с Мария Игнатова, която също беше останала без работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *