Веселин Плачков за Кулагин: Няма как да бия по-слаб физически от мен. Искаше да е шутът на Къщата, но го докара само на дрехи

Актьорът Веселин Плачков коментира престоя си в Къщата на “ВИП Брадър”, която напусна преди няколко дни заради проблем с клаустрофобията, след като го вкараха в отделена и тясна стая. Той бе пратен там след сериозен конфликт с Валентин Кулагин, на когото почти скочи физически.

“Като бивш участник в предаването Марияна Попова няма как да ме е подготвила за това, което ще се случи, тъй като сезон със сезон не си приличат. Колкото до Кулагин, няма мъж, който би издържал неговото поведение. Момчето искаше да е в ролята на шут. Знаете, че във всяко царство е имало по един шут. Но той го беше докарал като шут само на дрехи. Дано в живота да е друг, това да е роля, да е само в условията на играта. Той е злобен, което ме притесни. Разбрах, че сме комшии, но аз не го познавам от там, дано и да не го видя край нас”, коментира Плачков в предаването “На кафе” по “Нова телевизия”.

“Как ще бия по-слаб физически от мен човек. А и в Къщата има камери. Няма как да искам да гледам тези кадри до края на живота си. Като малък открих едно – в такъв вид спречквания, дали си победен или победител, срамът е еднакъв”, коментира още актьорът.

Той разкри още, че през първия ден в Къщата е посетил 34 пъти по малка нужда тоалетната в Къщата, поради голямо напрежение.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *