Ветеранка от Втората световна война събра другари и приятели в Дупница за 95-ата си годишнина

Ветеранката от Втората световна войната Здравка Христова посрещна в Дупница с бойни другари, приятели и роднини своята 95-годишнина. Председателят на Съюза на ветераните от войните в Дупница о.з. полковник Цанко Стойков й подари бутилка отлежала ракия и красива червена роза.

На събитието присъстваха и гости от Кюстендил, сред които председателят на Областния съвет на Съюза на ветераните от войните Тодор Гогов, както и председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Дупница о.з. полковник Иван Шопов. Маргарита Иванова й подари от името на дамите от клуба и от свое име шоколадова торта, букет красиви червени рози и картичка със сърдечни пожелания.

Племенниците на юбилярката Здравка Христова – Мария и Любомир Мутафчиеви, бяха омесили в нейна чест разкошна баница. Сред гостите бяха и ветеранът Стоимен Ангелов-Чиме, дългогодишните учителки Цветанка Анастасова, Йорданка Чочова, общественичката Мариана Атанасова, Любов Градевска…

Здравка Христова духна свещичките на тортата под бурните аплодисменти на присъстващите, последва обща снимка за спомен с пожелание същият колектив да се събере отново на 100-годишнината й.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *