Ветеран стресира „Арда“ за гостуването на „Славата“

Ветеранът Георги Андонов стресира „Арда“ за гостуването на „Струмска слава“ днес. Ключовата фигура в схемата на Стойчо Стоев изпитва здравословни проблеми и за включването му в групата ще се решава в часовете преди началото на мача. Индикациите вчера бяха, че ще започне срещата от пейката и само при нужда ще се появи на терена. На облекчен режим продължава да се готви нападателят Димитър Алексиев, а Деян Лозев излежава наказание за натрупани картони, както в отсрещния лагер Георги Янев.

Кърджалии анонсираха гръмка зимна селекция в опит да доближат лидера „Царско село“, или поне да се бетонират на едно от двете места, даващи право на бараж за влизане в елита. Най-остра е нуждата от атакуващи футболисти, особено след раздялата с гоцеделчевеца Димитър Макриев. Набелязаните попълнения са резерви в отборите си в Първа лига, чиито договори изтичат идното лято. Единият от тях е екзекуторът на „Левски“ със задната ножица в добавеното време отпреди няколко дни Мирослав Будинов, който търка скамейката на „Септември“ и дори след майсторското си изпълнение за 2:2 на Герена не скри намерението си да потърси нов пристан. С подобен статут в „Ботев“ /Вр/ е Петър Атанасов. Изричното условие към двамата, ако приемат офертата на втородивизионния клуб, е да скъсат контрактите си през зимата и да пристигнат като свободни агенти.

В щаба на „Славата“ запазиха гробно мълчание по назначението на международника Ивайло Стоянов за главен рефер на двубоя. От началото на кампанията наставникът Владимир Димитров подлага на жестоки критики арбитрите, дори и след победни мачове, както го направи миналия уикенд при успеха срещу „Поморие“ с 2:0. „Сами срещу всички – съдии, противник…”, отсече предводителят на радомирци след завръщането у дома.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *