Виден петричанин с любопитно изявление в интернет! На рождения си ден Коце Маца се отказа от типстърската си дейност: Направих свръхбогати 150 семейства от България и Петрич, но стига толкова…

Бившият президент на “Беласица” (Петрич) Костадин Хаджииванов избра рождения си ден вчера, за да се откаже официално от типстърската си дейност в полза на обществото. Коце Маца чукна 48 г. и обяви, че с футболните си прогнози вече е направил ужасно богати над 150 семейства „в България и Петрич”, поради което му е време да спре с тази си благотворителност и да продължи да работи само с постоянните си клиенти.

„Аз ще се оттегля от всичко, което правя тук, за моята сигурност!”, съобщи видният петричанин, който години наред бе разследван за черно тото, пране на пари и контрабандни цигари, а в момента се препитава главно от таксите от 350 евро, които събира от любители на хазарта в социалните мрежи с обещанието да им даде прогноза за предстоящите мачове с гарантирана печалба от над 20 000 евро.

„Вече няма да има друга възможност да работите с мен в този бизнес! Натрупахме много нови клиенти! Мисля, че направихме всичко възможно, за да помогнем! Промених много животи! Не принудих никого да прави бизнес с мен! Нямам нужда от никого и от нищо! Нямам нужда от парите ви! Не започвайте бизнес безплатно! Във всеки бизнес има инвестиция, тогава можете да направите печалба, а не обратното! Тези, които ми се довериха, вече са направили много пари! Злият и ревнив свят ще говори през цялото време!”, раздели се завчера със случайните си клиенти петричкият благодетел.

Въпреки жестокостта му спрямо хората, които още не са намерили смелост /и 350 евро/ да му се обадят за прогнози, Коце Маца получи вчера десетки поздравления за рождения си ден от включените в приятелската му листа, които са главно петричани.

„Честит рожден ден жив и здрав и да си новия кмет на Петрич”, пожела му Иван Иванов, а санданчанинът Александър Боцев предложи да го възпее в неособено грамотен, но затова пък от сърце пост: „Г-н Хаджииванов музикален поздрав от Сандански послучай великият ви ден честит празник и наздраве с уважение Сашо Боцев ако желаете подарък музика от мен звъннете на 0987..”, пише в нестандартната честитка.

Припомняме, че Хаджииванов бе арестуван в Гърция преди 10 г. за контрабанден внос на цигари, после в Германия му повдигнаха обвинение за същото, но в момента е на свобода някъде по света и ежедневно е в интернет, за да агитира мераклиите за лесно забогатяване. И в България нещата за него не са се променили – от многото фирми, в които навремето участваше като управител и съдружник, повечето са запорирани от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност и НАП – „Саут стар холдинг” ЕООД, „Калисто” ООД, „Емко” ООД и др. Чиста е само основната му фирма „Рондиа” ЕООД, основана от Коце Маца през 2007 г. с капитал 1 727 770 лв.,  която обаче още на следващата година е прехвърлена на кипърската офшорка „Рондиа Трейдинг лимитид” и официално вече 10 г. няма нищо общо с петричкия букмейкър.

БОРЯНА ЦОНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *