Вижте каква е съдбата ви според тибетския хороскоп

Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече за личността на даден човек, отколкото сме склонни да вярваме. Според тибетците тя разказва както за личността на човек, така и за това какъв е бил в предишния си живот.

Монах в компанията на маймуна
Вие непрекъснато завладявате сърцата на хората, тъй като сте открити и весели. Освен това сте внимателни към нуждите и желанията на обкръжаващите ви. В миналите ви животи сте били комик, търговец, гадател или владетел на малка област. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 25. Пасвате си с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а с Източник на чиста вода не се препоръчва създаване на връзка.
Жарко слънце
В напечените ситуации действате много точно. Хората знаят, че могат да разчитат на вас, а чувството ви за хумор е спечелило много ваши обожатели. В миналите ви животи сте били ловец, религиозен лидер, търговец на амулети, учител, съветник. Числата, които ви носят щастие, са 12, 24, 36. Кобра и Кожена гривна са най-подходящи за вас, а с Черен бивол сте твърде различни.
Нова луна
Вие непрекъснато копнеете за любов и романтика, просто натурата ви е такава – много чувствителна и нежна. В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, председател на таен съюз, собственик на механа, ловец, лекар. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 35. Най-много си подхождате с друга Нова луна и Черен бивол. Никак не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол
Вие сте личност, която избухва веднага, щом някой започне да върти и да суче. Обичате всичко да се казва точно, ясно и директно. В миналите си животи сте били общественик, бизнес лидер, съдия, диригент, политик. Вашите щастливи числа са 10, 22, 34. Подхождате си с Ярък въздушен змей и Нова луна. С Жарко слънце нямате перспектива.

Кожена гривна
Всичко мистично и непознато ви привлича. Вие се обвързвате рядко, но винаги е от сърце, с истински чувства. Мразите агресията, но я използвате, и то често, за да се защитите. Но това е само когато са ви нападнали. В миналите си животи сте били търговец на оръжие, собственик на публични домове, иманяр, хазартна личност, общо взето, винаги на ръба на закона, но въпреки това сте имали длъжности като гадател, алхимик, дипломат. Числата, които ви носят щастие, са 9, 21, 33. Подходящи за вас са Кобра и Жарко слънце. Връзката с Ярък въздушен змей никак не се препоръчва.
Езерна костенурка
Вие винаги залагате на сигурното и разумното. Когато си навиете на пръста да направите нещо, сте устремени и упорити. В миналите си животи професиите ви винаги са били обвързани със създаването на нещо – шивачи, тъкачи, зидари, ковачи, животновъди, земеделци… Вашите щастливи числа са 8, 20, 32. Най-много си подхождате с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня. Не се захващайте с Нова луна, защото нямате перспектива.
Метален гонг
Думите, които най-добре ви описват, са щедрост, благородство и лоялност. Презирате изневярата и предателството. В миналите си животи сте били обущар, скулптор, адвокат. Вашите щастливи числа са 7, 19, 31. Най-много си подхождате с Нефритена колона и Източник на чиста вода. Нова луна никак не е подходяща за вас.
Нефритена колона
Ненавиждате невежеството, а насилието може да ви доведе до депресия. Вие сте истински аристократи. Шумните тълпи никак не ви допадат. В миналите си животи сте били дизайнери, златари, жокеи, също така животните са ви били слабост, обгръщали сте ги с внимание и грижи. Вашите щастливи числа са 6, 18, 30. Много си подхождате с Източник на чиста вода и Метален гонг. Нямате перспектива с Пазител на огъня.
Източник на чиста вода
Винаги уважавате чувствата на околните, а хората, които са спечелили вашето доверие, никога не предавате. В любовта сте всеотдайни и грижовни. В миналите ви животи сте били свещеници, певци, музиканти и дипломати. Вашите щастливи числа са 5, 17, 29. Идеални са отношенията ви с Нефритена колона и Метален гонг. Несъвместими сте с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня.
Пазител на огъня
Вие винаги си поставяте много високи цели, а когато не ги постигнете, чувството за вина ви разяжда. Обкръжени сте с много приятели, но доста често се чувствате сами. В миналите си животи сте били билкари, учени, готвачи, откриватели и лекари. Вашите щастливи числа са 4, 16, 28. Изключително добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Обвързвания с Кобра и Нефритена колона не се препоръчват.
Кобра
Вие сте най-великите оратори! Можете да направите завладяваща дори и най-скучната история. В миналите си животи сте били трубадури, монарси, ковчежници, пирати, лихвари. Вашите щастливи числа са 1, 13, 25. Най-подходящи за вас са Кожена гривна и Жарко слънце. Не си пасвате добре с Пазител на огъня.
Ярък въздушен змей
Непредвидими и различни – това сте вие. Можете да виждате живота под друг ъгъл, тъй като сте способни да се извисите над светските проблеми. Но заедно с това сте твърде докачливи. В миналите ви животи сте били поети, художници, писатели, контрабандисти, пратеници. Вашите щастливи числа са 3, 15, 27. Много добри са отношенията ви с Черен бивол и Нефритена колона. Никак не си пасвате с Кожена гривна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *