Вижте какви сте в любовта според годината на раждане

Годината, през която сме родени, може да разкрие много за нас. Какви сме в отношението си с хората, какви сме в любовта и какъв характер имаме. Ето какво казва за вас годината, в която сте родени.

1990-2000+ г.

Вие сте много импулсивни и често мените мнението си в любовта. Вашето отношение към любимия човек е много рязко и понякога не се усещате колко много наранявате другия с капризите си. Въпреки това сте много всеотдайни и поведението ви е продиктувано просто от това, че искате нежност, внимание и обич. Това давате от сърце и когато не го получите, ставате по-резки. Държите на честните и открити взаимоотношения. Никога не бихте излъгали човека, когото обичате. И това е достойно за възхищение.

1980-1990 г.

Любовта за вас е като въздуха. Без нея се усещате по-слаби и щастието изглежда само като мираж. Влюбите ли се обаче, няма сила, която да ви спре да осъществявате плановете и мечтите си. Не давате на никой да каже нищо за любимия ви и много ревностно го пазите от зли езици. Не сте по “класическата” ревност. Обикновено се доверявате до толкова, че нямате нужда от друго потвърждение, освен от любовта на половинката ви. Вярвате, че времето прекарано в следене и съмнение, е изгубено време.

1970-1980 г.

Доверявате се трудно и трудно давате сърцето си. Много пъти сте били наранявани и точно там е разковничето за вашата недоверчивост. Смятате, че любовта и страстта са до време и човек трябва хубаво да мисли и преценява, преди да отдаде живота си на някого. Напълно рационални сте, което е само във ваша полза. Всеотдайни сте. Вашият идеал за семейство е с много деца, уютен дом и разбирателство. Склонни сте към ревност, която обаче добре успявате да прикриете.

 … – до 1970 г.

Вие сте много преданни в любовта. Верни сте на цената на всичко. Това е вашият най-голям плюс. Всички ваши партньори са могли да разчитат на вас и никога не сте ги предавали. Вярвате в традиционните ценности и ги съхранявате с достойнство. Единственото, което не можете да простите, е лъжата във всичките и форми. Смятате, че когато двама души споделят живота си, няма място за лъжи.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *