Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата й с “Господари на ефира”

Помните ли чернокосата адреналинка от зората на “Господари на ефира” Ени? Нейното пълно име е Евгения Радилова Дъкуорт живее от дълги години в САЩ, занимава се с актьорство, различни шоута и режисура, пише актуално. ком.

В момента тя има шанс да спечели конкурс на американското списание „Максим” и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 г., а също и да спечели 25 000 долара. Снимките за специалното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто ѝ за модели. „Идеята да участвам дойде неочаквано, просто видях пост във Facebook с въпроса „Имате ли качествата да бъдете следващият модел на „Максим?” и си направих профил в съответната страница, където хората могат да гласуват”, казва Ени и допълва, че е благодарна за подкрепата на публиката.

Със събраните гласове до момента Ени е първа в своята група (дванайсета група за Средния Изток) вече четвърти пореден кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко фази. В момента участничките в надпреварата са разделени в 144 групи и вече са само 10 на брой във всяка от тях. От всяка група вече са отпаднали по 20 момичета, а до края на конкурса има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полуфинали, а класиралите се на второ място ще бъдат разделени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат избрани и останалите полуфиналистки (първите момичета в малките групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за титлата Maxim Cover Girl. 100-те подгласнички на момичето от корицата ще бъдат включени в традиционната класация на списанието за най-горещите жени в света. Публиката има възможност да гласува до края на последния кръг, който приключва на 21 ноември.

„Ще съм щастлива да вляза дори в стотицата, макар че защо да не си мечтая и за корицата”, споделя развълнувано Ени. „Интересното е, че аз вече бях на корицата на „Максим” в България, имах възможност да го направя заради „Господари на ефира” и се сега с този конкурс се получава един пълен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия начин както в България, ще взема всички от шоуто тук”, обещава с усмивка бившата адреналинка. Тя не пропуска да отбележи, че в „Господарите” е натрупала ценен опит и е научила много от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е създала невероятни приятелства с екипа. Най-важните неща, които са ѝ помогнали занапред, са били възможността да овладее освободеността пред камерата и да участва в усъвършенстването на модела на цялото предаване.

Ени отива в Щатите през 2005 г. Тя счита, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан момент в нейния живот. „Америка ми даде възможност да изпитам свобода, която нямаше да мога да изпитам в България, спомням си, че още първия път като стъпих на „Тайм скуеър”, почувствах, че съм си в къщи и че искам да съм част от това грандиозно място”, разказва красавицата. Късметът определено е бил на нейна страна при идването ѝ тук. Първо идва майка ѝ и урежда документи за себе си и семейството. После пристига баща ѝ и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта точно една седмица преди да навърши 21 години. „Като дойдох в Ню Йорк, започнах работа като всички други — сервитьорство и други подобни, записах се на английски”, обяснява тя. Преломен момент в нейната кариера се оказва постъпването й в „Американската академия за драматични изкуства” през 2008 г., където са завършили знаменитости като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен медал за най-добра актриса в целия випуск. „Никой не вярваше, че момичето с много силен акцент може да постигне това”, разказва Ени. След завършването си българката започва професионална работа с трупа от училището и участва в главни роли в четири пиеси в различни театри. После получава предложения за два договора — единия за реклами, другия — за театър, филми и телевизия. „Спечелих и главна роля в „Кървава сватба” на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „В този профсъюз те приемат с покана и съм много горда, че аз бях приета от Елън Бърнстейн, която има „Оскар” за филма „Алис не живее вече тук” и че после тя ме покани да играя нейната дъщеря в постановката „Вишнева градина” по Чехов”, разказва сънародничката ни.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *