Вижте кои женски имена имат най-силна енергия

Името на човек е първото нещо, което научаваме за него при запознанството ни. Има имена, които се запаметяват в съзнанието ни и такива, които носят особена енергия. Те придават особен чар на притежателите им. Колкото и безумно да звучи има имена, които носят положителна енергия. Ето и кои са имената, които впечатляват с такава:
1. Александра – като цяло всички имена, започващи с буквата „А“ носят позитивна енергия, но най-вече Александра. В превод от гръцки името означава „спасителка“ и „смела“. Това прави жените, носещи това име много борбени. Те обикновено трудно се отказват от целите си. Жените с това име носят много силна енергия със себе си и силен дух.
2. Виктория – това име означава „победа“. Доста родители кръщават децата си Виктор, Виктория, защото за тях това е най-голямата победа – дете. Хората, които носят това име обикновено са в центъра на събитията, те са родени победители. Името им определено донася много успехи и ги прави истински първенци в много сфери. Те са готови на всичко да станат победители и винаги вярват в себе си. Нищо не може да ги сломи и да ги накара да се усъмнят в уменията и способностите си.
3. Анна – повторението на буквата „н“ в това име го прави величествено и специално. Всяка жена с това име се откроява и никога не остава незабелязана. Те обикновено имат особен чар, който пленява всеки мъж. Жените с това име имат много интересен характер, който ги прави още по-специални. Името им означава „благодат“. Те обикновено са излючително красиви жени с високо интелектуално ниво. Тези им качества не остават незабелязани и неоценени.
4. Ирина – много интересно и благозвучно име, което означава мир. Дамите, които го носят наистина са много миролюбиви и спокойни, те не обичат да се карат, спокойствие и релакс. За тях скандалите са нещо напрягащо, което предпочитат да пропуснат. Жените, наречени Ирина обикновено са много добри приятели и партньори в любовта. С тях животът сякаш върви по-леко, защото те няма да се скарат с някого без причина.
5. Екатерина – това име е изключително благозвучно и опрделено предизвиква интерес у много хора. То означава „чистота“. Жените, които носят това име са много привлекателни и мъжете винаги ги забелязват. В тези жени има една особена тайнственост, която е интересна за голяма част от хората. Те са с чисти души, не обичат да лъжат и да плетат интриги.
6. Мария – това име е изключително често срещано. То носи сила и вяра. Вяра в истинската любов. Дамите с това име не обичат празните приказки и не се доверяват твърде лесно. Те са силно емоционални, но пазят добре тази своя емоционалност, разкривайки я само на доказалите се.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *