Вижте на кого трябва да благодари Любо Киров

Поп изпълнителите Мария Илиева и Любо Киров от години са близки приятели. Двамата са споделяли много радости, но са преминали и през куп изпитания заедно. Певецът, който тази година отново ще бъде жури в музикалното шоу „Х Фактор”, сам признава, че навремето Мария е спасила живота му и до днес е признателен за помощта й, научи HotArena.

Преди около 10 години Киров закъса сериозно със здравето и едва оцеля. По това време той се скри от светлините на прожекторите, а впоследствие се оказа, че наистина е имал основателна причина. Любо разказва как едва не си отишъл от този свят, след като апандиситът му се спукал и кошмарът му започнал.

Певецът си спомня, че в началото не усетил нищо, после внезапно започнали остри болки в областта на корема, но той упорито отказвал да отиде на лекар. За късмет, приятелката муМария била до него и веднага го закарала в спешното отделение, където хирурзите извършили животоспасяваща операция.

„Получих много перитонит, всичките ми коремни органи бяха възпалени. Това е наистина сериозна диагноза. Оживях след много тежка интервенция, при която се отваря коремът, изваждат ти се червата, измиват се и отново се прибират. В реанимацията се молех на Господ да се оправя, да ми помогне и да ми даде сила”, спомня си съдията от „Х Фактор”. И допълва, че Илиева била плътно до него през трудния период, а после му съдействала да се свърже с едни от най-добрите специалисти в областта на коремната хирургия, които да следят възстановяването му, пише “Уикенд”.

„Никога няма да забравя колко ми помогна в онзи момент! Рядко се срещат такива добри приятели!”, категоричен е Киров.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *