Вижте няколко нестандартни места за секс

Да, да, безспорно е – в леглото може би е най-сигурно и безопасно за сексуалните дела. Но понякога е и най-досадното. Все по-често гледам на кревата си като на мебел с една-единствена цел – да си наваксам със съня за красота. Няма лошо, ако сте върли привърженици на матрака с пружини, или пък не сте особени изследователи на разнообразието на сексуалните мегдани. Но със сигурност бихте подмамили повече оргазми, ако с партньора споделите телата си с неособено употребявани локации за правене на секс.

Във въздуха
Представете си какъв приток на адреналин и допамин ще бумти във вените ви, докато се любите главозамайващо, легнали върху изгнилите дъски на въжен мост, висящ над пропаст или ужасяващо мръсна вода.

Под елхата
Коледа мина, но другата ще дойде. Тогава си припомнете, че никой не е казал, че само Дядо Мраз има достъп до подножието на коледната елха. Представете си колко приятно би било да топлите голите си тела с огъня на камината, докато обонянието ви се опиянява от миризмата на вечнозеленото растение. Е, разбира се, има опасност елхата са се стовари върху вас и после да вадите от неособено приятни места борови иглички.

Върху пясъците
Ако ви предстои пътуване до Африка, където едно от средствата за прекосяване на тамошните пустини е камилата, значи сте на път да изживеете две мечти в едно. Така де, ако животът ти предостави две камилски гърбици, отдай се на любов в пространството между тях. Помолете партньора си да се облегне на едната, а вие смело се вкарайте в образа на Волния ездач.

Във филма
Що пък ласките винаги трябва да се разменят на две тела. Къде по-екстремно би било, ако споделите любовта си със салон пълен с хора, които жадно попиват от екшън подвизите на Сталоун и Шварценегер. Добре, че вече не се късат лентите, че ще е доста неудобно да се заклещите с любимия от стрес досущ като две влюбени кучета, които се чифтосват през любовния си период. Другото леко неудобство би било, ако оргазмичните ви възгласи заглушат пушкалата на Терминатора.

На свръхестествено открито
Има фенове на рока, има и ултрафенове на психеделичния рок. Ако сте от втория вид, а сте прекалено млади, най-вероятно съжалявате, че не сте живели във времето на Джим Морисън. Яд ви е, че никога няма да имате възможността да сте на една педя от него, докато ви зарива с енергията и музиката си. Не бойте се, и за това май има цака. Трябва само да си купите самолетен билет и да се отбиете през прочутото парижко гробище „Пер Лашез” – там почива вокалът на The Doors. Сигурно би оценил куража ви да правите секс около вечния му дом.

На площада
Какво по-приятно изразяване на протест срещу политическата обстановка у нас от правенето на любов върху жълтите павета. Представете си колко свръхреално бихте се усетили под скандиранията за оставка и музикалния съпровод на различни инструменти. Една ултимативна оратория на любовта.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *