Вижте поредната порция от разбити клишета за секса

Сексът е просто действие между двама души, което се усложнява допълнително от хора с нужда за сензация. Вече знаеш всичко за него от класа по биология в 8 клас, а останалото е утеха за жените, които отдавна са получили игнор от мъжкия пол. Проблемът на практикуващите е, че никога не са честни, защото си мислят, че могат да обидят партньорката. Представи си свят, в който можеш да й кажеш, че е станала дебела, че краката й напомнят за твоята набола брада, а тя си признае за всички актове, в които се е чувствала много по-добре, както и за слонската пишка от една екскурзия на морето. Етиката не позволява да сме искрени и да споделяме искрено, но пък винаги можем да даваме пари, за да може трети лица да казват, че всичко е наред – говорим за сексолозите, ако се чудиш. Виж най-клишираните митове за половия акт, в които не трябва да вярваш.

Размерът има значение
Знаеш ли колко жени казват, че той е много важен? В скорошно изследване се оказа, че става въпрос за 1% от женското съсловие (лакомии) – оптимистично за хората, които се опитват да избият комплекси като се снимат до чужди джипове за фейсбук. Какво искат жените? 21% определят дължината като основополагаща в половия акт,  32% смятат, че дебелината е от основно значение, а останалите просто дават информация за перфектния размер, според техните представи, ама не е концерт по желание. И само напомняме, че голите пищови имат средна дължина от 9 до 16 сантиметра, забрави за актьорите, те вече са забравили броя на инжекциите, използвани за развъждането на слонската…

Мастурбацията трябва да спре
Трябва ли да се спре, когато вече имаш партньорка и тя дава мило и драго, за да те задоволи? Наистина ли има хора, които вярват, че щом си обвързан и не трябва никога повече да поглеждаш към силиконовите буци на розовите героини от една друга телевизия. И сега е време да си говорим в цифри: мъжкото съсловие, което вярва във връзката мъж-ръка е 85%, жените започват да миксират по-често след като навършат 30 години, тенденцията се забелязва при 45% от тях. И после казват, че било вредно! Когато липсва желанието, Мара Шепова никога не отказва!

Хомосексуалност
Това е състояние, което се превръща в сериозна обида за всеки български мъж и за жалост си бил поне веднъж в живота пе**рас, но с по-голямо предимство са органите на реда и в частност хората от КАТ. През 1974 година, хомосексуаността спира да се класифицира като психологическо разтройство и се смята за паталогично състояние, а за твое успокоение ще кажем, че в света има само 3-7% с такива сескуални предпочитания.

Как избираме партньорката
Това наистина е специален момент от живота на всеки човек, когато заговорим за брак. Някои казват, че е било любов от пръв поглед, но защо трябва да си разваляме настроението още от самото начало. След запитване на хора в 37 страни се оказало, че тежката дума за брак се дава на изпълнението в леглото, а на далечното второ място се гледа финансовата сигурност, жеанието за отглеждане на деца и всичко друго, което гледат жените. Винаги сме знаели, че омъжените са по-голямо изкушение!

Можем да правим секс по всяко време
Не сме напълно сигурно, защото много често изпадаме в стресови ситуации, които водят до онази умора от клас „Абепиядверакииилягамдаспя“. Хората, които вярват, че могат да вдигат самолета в 24 часа от денонощието ще си навлекат гнева на боговете, защото са изложени по-често и на сексуални проблеми от подобно естество – честните нямат никакви проблеми.  Жените трябва да разберат, че понякога не ни се прави секс и това няма нищо общо с чувствата към тях. Как да ти се прави секс, след като знаеш, че след няколко дни има Шампионска лига и още не си решил залозите?

Тя винаги свършва с теб!
Другари, трябва да бъдем честни, жената не иска много, за да стигне до перфектния оргазъм, а само хубав ключодържател, който да разкрасява ключа от Bentey-то, подарено от Вас само няколко минути по-рано, а след още толкова ще можеш да я газиш като гладен китаец-нива с ориз. Бърз поглед към статистиката ще ти каже, че около 85% от жените срещат трудности с изпитването на оргазъм (останалите са актриси) и това означава, че поне един път те е поглеждала и те е лъгала, но заявяват, че са напълно задоволено и отново изпадаш в размисли и страсти. Добрата новина е, че сексолозите обясняват тази аномалия с факта, че не всеки контакт трябва да завършва с оргазъм за нея – ура!

Влияе ли порното на една връзка
Разбира се, че влияе, но трябва да бъдеш достатъчно смел, за да кажеш на милото, че много би искал да се сдобиеш с японски очила за дъжд, трифазна помпа вади вода от плитък кладенец и любимото ни – спортно бутало на боксерен двигател. И наистина можеш да си честен с нея, ако не е скумрия в леглото или не е отгледана в девическо училище. В някои изследвания се оказва, че 44,8% от хората във връзка са готови да отворят добрия стар pornhub, за да сверят часовниците. Порното е полезно и в последно време се превърна като единствения качествен образователен канал за подрастващите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *