HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вижте по колко коктейла на ден изпива английската кралица

Тя е най-дълго управлявалият монарх в Европа. Тази година навърши 91 г. и явно знае как да живее. Елизабет II започва с джин преди обяда, пише списание Food and Wine.
Кралицата знае отлично как да се храни и какво да пие. Тя управлява изцяло избора на храната у дома, включително забраната за чесън във всички ястия в Бъкингамския дворец, а и не тръгва никъде на път без парче от любимата си торта. И докато си мислите, че Елизабет II е ужасен педант, направо ще ви се прииска да прекарате поне един ден на нейно място.
Според Business Insider кралицата се наслаждава не на едно, не на две, нито пък на три, а на цели четири коктейла на ден.
По думите на Дарън Макгрейди, който е бивш кралски готвач, точно преди обяда Елизабет II поема първия за деня си коктейл – джин и дюбоне с резенче лимон и много лед. След това по време на обяда кралицата съчетава простия си обяд от зеленчуци и риба с чаша вино и парченце шоколад.
Освен това Маргарет Родс, братовчедка на кралицата, твърди, че с обяда пие умерено и сух джин с мартини. След това, по време на следобедния чай, пийва и една билкова напитка с нещо сладко, например парче пай или шоколадова бисквита. След леката вечеря Елизабет II изпива и чаша шампанско от елегантна чаша, преди да си легне.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *