Вижте трафика по българските гранични пунктове

Интензивен трафик в посока Румъния и строително-ремонтни дейности затрудняват преминаването през някои от граничните ни пунктове, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Ето какво сочи сводката им към 6 часа тази сутрин:

Границата с Румъния: Трафикът е интензивен на ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили, както и на изход за леки автомобили на ГКПП „Русе“. 

В РД „Гранична полиция“- Русе е получена информация от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни МПС над 7,5 тона през съвместния българо-румънски граничен пункт ГКПП „Дуранкулак“/ГКПП „Вама Веке“ на 22.06.2024г/събота/ от 16 ч. до 20 ч. ; на 23 и 24.06.2024г./неделя и понеделник/ от 6 ч. до 22 ч.

Границата с Гърция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На 19.06.2024г. на ГКПП „Калотина“ временно е преустановено преминаването на вход на леки автомобили поради извършване на строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация.Границата с Република Северна Македония:
 Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *