Вижте 4 пози за зачеване на момченце

Има двойки, които искат момченце за наследник, а други държат да станат родители на момиченце. Възможно ли е секспозите да повлияят на пола на бебето? Някои специалисти и двойки се кълнат, че има връзка между това каква рожба имат и позите, в които са я заченали.
В своята книга „Как да изберем пола на своето бебе“ д-р Ландръм Б. Шетълс говори за своя Шетълс метод, който предварително може да определи пола на детето. В него се включват факторите като време, киселинност на влагалището и сексуални позиции.
Какво трябва да правите, ако искате момченце:

1. Кучешката
Тази поза е известна и като задна прашка. Тя позволява по-дълбоко проникване, което е добре за „мъжката“ сперма, която по-бързо се уморява. Колкото по-близо са сперматозоидите до шийката на матката, толкова е по-голям шансът им те да спечелят състезанието.

2. Офис стол
В тази поза жената е легнала по гръб със сгънати крака към гърдите й. Тялото й трябва да придобие форма като на офис стол. Тази позиция дава възможност на мъжа да проникне по-дълбоко и така да улесни пътя на „мъжката“ сперма към яйцеклетката.

3. Костенурка
В тази поза жената е сгънала краката си под корема и е вирнала дупето нагоре. Мъжът е зад нея, прихващайки бедрата й. По този начин проникването е толкова дълбоко, че буквално сперматозоидите пристигат до крайната дестинация без проблем.

4. Всяка поза, в която оргазмирате
Оргазмите помагат на вагината да стане по-алкална, което променя нейния pH баланс в полза на сперматозоидите с мъжки генен материал. Известно е, че „мъжката“ сперма не вирее в киселинни условия за разлика от „женската“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *