Вижте 6 изненадващи мъжки ерогенни зони

По тялото на мъжа има особено чувствителни места, които са почти неизвестни за повечето жени. Ще ви разкрием някои от тях, но те са много повече. Експериментирайте, бъдете откривателка, за да се насладите на нови преживявания.

Зона 1
– Намира се под долната устна, във вдлъбнатината непосредствено над брадичката. Този участък е наситен с нервни рецептори. В процеса на любовната игра може леко и ритмично да докосвате това вълшебно място.

Зона 2
– Шията е другата ерогенна зона, която жените инстинктивно обичат да целуват и по-точно нежния участък под ухото в посока към врата. Много от тях не подозират, че най-чувствителната точка всъщност е на друго място – непосредствено под адамовата ябълка. Древните китайци обяснявали особената чувствителност в тази зона с близостта на щитовидната жлеза, която от своя страна е свързана с половата функция. Стимулацията на тази част с езика направо подлудява мъжа.

Зона 3
– За женските гърди е известно, че са доста чувствителни на ласки, докато малките тъмни кръгове на мъжките гърди рядко са обект на любовни игри. Според сексолозите дамите не обичат да експериментират, особено с тази зона на удоволствието. Правете кръгови движения с език около зърната на мъжките гърди, като започнете в посока отвън навътре към зърното. После леко го захапете със зъби. Ако обичате да експериментирате, пъхнете в устата си за секунди бучка лед и вижте какво ще се случи.

Зона 4
– Перинеумът е нежният участък между ануса и тестисите. Точно тази зона е най-близко разположена до простатата – жлезата, от която зависи силата на оргазма. Тя се намира точно под пикочния мехур. Не случайно я наричат мъжката „G-точка“. Обикновено е пренебрегвана и мъжете се сещат за нея, когато се появи проблем или когато тя спре да функционира. Ако жените я стимулират правилно, ще се убедят колко вълнуващ може да бъде сексът, когато партньорите познават добре телата си и сексуалните си потребности. Най-изненадващият факт е, че много от мъжете пък изобщо не подозират, че притежават толкова чувствителна зона. Тази точка може да се стимулира докато правите секс в мисионерска поза. Това става като натиснете леко с палци в този участък и започнете нежно да масажирате, докато партньорът ви не достигне мощен оргазъм.

Зона 5
– Палците на краката – сигурно ви звучи невероятно, но те също са чувствителна ерогенна зона. 19% от мъжете предпочитат да ги стимулират точно там. Опитни съблазнителки твърдят, че ако уцелите точното място, той е ваш за цял живот.

Зона 6
Скротумът често се пренебрегва по време на любовната игра. Дори мъжете не подозират, че тънката разделителна ивица межда двата тестиса е най-късият път към удоволствието. Стимулирайте тази зона първоначално по-бавно, а после по-бързо и се насладете на ефекта.

IQ-то е враг на оргазма
Сексолози от Канада са установили, че поведението на жените по време на секс зависи от интелектуалното им ниво. Според проучванията им 55% от жените с висше образование не могат да се похвалят, че получават удоволствие от секса и не винаги достигат оргазъм. А вероятността за достигане на оргазъм у много жени била обратно пропорционална на тяхното IQ: колкото по-умна е жената, твърдят сексолозите, толкова по-трудно било за нея да достигне върха на удоволствието.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *