Виктор Николаев заведе жена си в Прага

Виктор Николаев си взе отпуск от “Здравей, България”, за да отиде на екскурзия, видя HotArena.

ТВ водещият замина заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка на забележителностите. През декември чешката столица е притегателен център за туристи от цял свят заради прочутия си пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия. 

Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии. Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София. 

През изминалото лято пък той пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша на Южна Италия. 

Откакто води с Аделиа Радева, журналистът започна да отсъства доста по-често от преди. Очевидно е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуската си по всяко време на годината, а не само лятото. Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Аделина, пише Ретро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *