Виктор Николаев заряза дъщеря си

Тв водещият Виктор Николаев съвсем заряза дъщеря си. Заради болни амбиции водещият на сутрешния блок на Нова телевизия, почти няма време за семейството си.

Отскоро наследницата на телевизионера е доста активна в социалните мрежи и редовно сподели снимки на семейството. От тях се вижда, че е по-близка с майка си, отколкото с баща си, пише „Ретро”.

Дъщерята на Николаев си прави клипове от кухнята на апартамента им, където се опитва да готви, а също и от спалнята на родителите си, докато танцува на любимите си парчета.

Виктор, който е добре известен с манията си да опази личния си живот, никак не е очарован от действията на дъщеря си, но и не я спира.

Той никога не е представял семейството си пред аудитория. Дори със съпругата си Людмила избягват да се появяват в обществото.

Единствените снимки, на които са заедно, са папарашки кадри.
Водещият на „Здравей България” не реагира с възторг на новото хоби на щерка си, още повече, че се притеснява, че тя се излага на редица рискове.

Интернет пространството е пренаситено от психопати, чиито жертви най-често са децата.
Освен това Дара насочвала вниманието към дома на журналиста, който трепери над него.

Притесненията на Николаев не са неоснователни. През годините, той и колежката му Ани Цолова неведнъж са получавали заплахи, които го разтрепервали.

Със съпругата си водещият често води разговори, че трябва да отделя повече време на семейството, но той все не можел да намери такова.

Единственото, което Николаев прави е всеки ден да взима дъщеря им от училище и да я кара до вкъщи, тъй като се притеснява да я оставя да се движи с градския транспорт.

Съпругата на водещия също работи в медиите, но като радиожурналист и разполага с повече време за почивка от половинката си. Когато се запознали, тя му помогнала да се издигне в професията, а после се наложило да зареже мечтите си и да остане да тъпче на едно място, защото ако и двамата гонели кариери, едва ли щели да създадат някога дете.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *