ВиК – Благоевград с апел към абонатите: За предотвратяване на измами проверявайте картите на служителите ни при посещение в дома ви

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград отправя апел към своите абонати да проверяват картите за идентификация на служителите на дружеството, особено при посещение на домашен адрес. Целта е да бъдат предотвратени евентуални измами от недобросъвестни граждани. ВиК – Благоевград напомня, че освен карти за легитимация служителите имат отличителни знаци по служебното си облекло.

С цел максимална защита на своите абонати по разпореждане на ръководството на водното дружество в сайта на ВиК – Благоевград http://vikblg.com/ в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“, ежемесечно се публикува подробен график за отчитане на водомерите. Освен конкретни дати в него са вписани и имената на самите инкасатори.

При възникнало съмнение сигнал може да бъде подаден на тел. 112 или на дежурните диспечери в дружеството на тел. 073/88 41 71.

Следва да се има предвид, че при легитимиране с карта от страна на служител потребителите са длъжни да осигурят достъп и да окажат съдействие на длъжностното лице при изпълнение на служебните му задължения.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *