ВиК с важно съобщение! Започва дезинфекция на мрежата в Благоевградско, водата 3 дни негодна за пиене и къпане

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград НАПОМНЯ на своите абонати, че в периода от 06:00 часа на 30.07.2019 г. до 06:00 часа на 01.08.2019 г. ще бъде извършена профилактика /почистване и дезинфекция/ на резервоара Чакалица и водопроводната мрежа на гр. Благоевград, с. Дъбрава, с. Бело поле, с. Покровник, с. Рилци и с. Изгрев, експлоатирани от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – гр. Благоевград.

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – гр. Благоевград, обръща внимание на всички потребители, че водоподаването към гр. Благоевград, с. Дъбрава, с. Бело поле, с. Покровник, с. Рилци и с. Изгрев няма да бъде прекъсвано, но  водата няма да бъде годна за питейно-битови цели.

Водата няма да бъде спирана, но ще бъде силно хлорирана и ще може да се използва само за санитарни нужди, това предупреди инж. Росица Димитрова.

Особено важно е за детските градини и социалните заведения да не се допускат хлапетата до умивалниците и да не се готви с хлорираната вода в посочения период. Няма да спираме водата заради горещините и да не се създава дискомфорт у хората, каза пред репортер на struma.bg инж. Димитрова.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *