HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Випуск 2007 на СУИЧЕ празнуваха заедно 10 г. след абитуриентския бал

10 г. след абитуриентския бал гимназистите от випуск 2007 от френската и английската паралелка на СУИЧЕ “Св. Климент Охридски” в Благоевград се събраха на другарска среща. Миглена Цветкова от английската паралелка, която се зае с организацията, беше избрала същия ресторант за срещата, където през 2007 г. се състоя абитуриентският им бал.
Да се видят със съучениците си специално от САЩ долетяха Юлия и Веси, а Мила от Англия – съученички от 12 “а” клас.
“Имахме най-добрия класен ръководител, който ни разбираше и подкрепяше, прощаваше ни и ни напътстваше преподаваше ни по български език и литература, и това бе г-жа Елена Гьошкова. Тя и в момента е преподавател в гимназията. Бяхме подготвили за нея изненада, но поради неотложни ангажименти тя не можа да дойде на срещата”, казаха в един глас съучениците от бившия 12 “б” клас.
Класната ръководителка на английската паралелка Слатина Ерменкова също не успя да дойде, но поздрави възпитаниците си с SMS.
Вечерта премина в приятни спомени за отминалите ученически години с незабравими тийнейджърски емоции и наблягането над учебниците. Бившите съученици си обещаха след 5 г. отново да се срещнат, този път в пълен състав, като се съберат и 3-те паралелки на випуск 2007.
СОНЯ НИКОДИМОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *