Виртуален рожден ден спретнаха служителите в „Топливо“ на любимия шеф Иван Ризов, не успял да се върне в Благоевград за традиционния купон, който им организира за празниците си

Малко необичаен, но доста емоционален рожден ден изкара общинският съветник от Благоевград и директор на „Топливо“ Иван Ризов. Тъй като преди няколко седмици бе повишен и преместен на работа в столицата, Ризов не успя да се върне в Благоевград, за да отбележи с най-близките си навършването на 61 г. и традиционно да събере на маса целия благоевградски екип на фирмата.

Затова пък подчинените му не го забравиха и още от сутринта го подхванаха с телефонни и виртуални поздравления. Към част от тях бяха прикрепени снимки на колажи с най-веселите мигове от общите купони в дружеството, които чакат Ризов обратно в Благоевград, за да му бъдат връчени. Работниците в склада пък го поздравиха с фото, на което всеки е написал на отделен лист част от общо пожелание до любимия шеф.

„Най-много ме разчувства признанието на хората ми“, довери Ризов, който вече чака с нетърпение петък, за да се върне в града и да почерпи подобаващо хората си.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *