Вирус повали на легло трима от „Славата“, столът на орлето М. Орачев се клати

Вирус повали трима основни футболисти на „Струмска слава“ в дните преди възловия мач на оцеляването във втория ешелон срещу „Поморие“. Висока температура и неразположение нарушиха тренировъчния график на капитана Борислав Николов, Димитър Петков и Лионел Матадос. Последните вести от лагера на радомирци обаче гласят, че лекарите вероятно ще успеят да вдигнат навреме триото на крака за сблъсъка на дъното. Петричанинът Любомир Танев е сигурният отсъстващ заради наказание за натрупани картони.

„Намираме се по-напред в класирането от гостите, но на практика сме преки конкуренти за оставане в групата. За нас е важно да запазим мястото си в професионалния футбол, затова нищо друго освен победата не ни устройва”, заяви наставникът на „Славата“ Владимир Димитров-Капело.

Поморийци пристигат на стадион „Христо Радованов“ след три поредни поражения и общо 10 в изиграните 13 кръга, което ги държи в зоната на здрача със скромния актив от 9 т., с 5 по-малко от домакините. Столът на наставника Малин Орачев сериозно се клати и не е изключено кадърът на благоевградските орлета да се раздели с поста при загуба в Радомир.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *