“Висота” – марка с 28 г. традиция, оценена от клиентите

ЕТ “Анжела Лазова – Висота” – Благоевград е създадена през 1990 г. Фирмата произвежда мебели за баня, корпусна мебел за дома и офисно обзавеждане. Разполага със собствена производствена база, разположена върху площ от 7500 кв.м. Марката “Висота” се наложи трайно на пазара за мебели с оригиналните решения за интериор, цветови комбинации и технологични решения, а високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестните производители на дървообработващи машини от Германия и Италия.

Модерното обзавеждане за баня, изразено чрез материали, цветове, функционалност и форми, прави “Висота” проводник на съвременния стил. Стил, в който фините линии се постигат чрез умело комбиниране на авангардни технологии и най-високи стандарти за качество в производството на интериорни решения. Защото стремежът към съвършенството, закодиран в името на фирмата, е и един от най-високите приоритети на екипа.
Мебелите за баня се изработват от влагоустойчиви MDF и PVC плоскости с дебелина от 15 мм до 18 мм.
Влагоустойчивият MDF е плоча със средна плътност, изградена от дървесни влакна, слепени при висока температура и налягане. Този материал е по-здрав и по-плътен от обикновените ПДЧ плоскости. Поради хомогенната си структура и отлична геометрия на плоскостите неговата обработка дава повече свобода. Повърхността на плоскостите от МДФ може да бъде “гола” /без никакви покрития/, ламинирана и фурнирована. Поради голямата свобода на обработка и покрития МДФ се превръща в един от основните заместители на масивната дървесина. Той става предпочитан материал на редица италиански, френски и немски фирми, грандове в производството на мебели за баня. Мебелите за баня, произведени от този материал, макар и силно влагоустойчиви, са предназначени за употреба в по-големи бани с добра вентилационна система или достъп на естествено проветряване /помещения с повече от един прозорец/. Необходимо е да се монтират на места, където не съществува опасност от пряко обливане с вода. В случай на неволно намокряне или напръскване трябва да бъдат подсушени своевременно. Плочите, с които работим, са от двойно ламиниран, зелен влагоустойчив МДФ с плътност 730 кг/куб.м.

Водоустойчивите PVC плоскости, с които работи “Висота”, са с дебелина 15 мм и 18 мм, и с плътност 0,55. Изборът на дебелина на материала не е случаен – именно той прави възможна употребата на най-качествените панти и механизми, изработени от водещи производители под девиза “Обков за вълшебни бани”, а оттам и толкова плавното прибиране на чекмеджетата. Важно е да се знае, че на пазара се предлагат мебели за баня, които “уж” са произведени от PVC, но всъщност са изработени от полистирол. Този материал е с много малка дебелина и плътност и неговите технологични показатели са в пъти по-ниски, сравнени с тези на PVC материала. За “Висота” на първо място е качеството на продуктите, които предлага на своите клиенти.

 

За доброто начало
и приятния край на вашия ден!

officesofia@visota.com

гр. Благоевград,
ул. “Илинден” 23,
+359 886 161719, +359 888 994942,

n.donina@visota.com

гр. София,
ул. “Любата” 4-6,
жк “Лозенец”, 1407,
+359 2 8624590, +359 886 4141940, +359 886 414194

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *