Топ теми

“Висота” – марка с 28 г. традиция, оценена от клиентите

ЕТ “Анжела Лазова – Висота” – Благоевград е създадена през 1990 г. Фирмата произвежда мебели за баня , корпусна мебел за дома и офисно обзавеждане. Разполага със собствена производствена база, разположена върху площ от 7500 кв.м. Марката “Висота” се наложи трайно на пазара за мебели с оригиналните решения за интериор, цветови комбинации и технологични решения, а високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестните производители на дървообработващи машини от Германия и Италия.

Модерното обзавеждане за баня, изразено чрез материали, цветове, функционалност и форми, прави “Висота” проводник на съвременния стил. Стил, в който фините линии се постигат чрез умело комбиниране на авангардни технологии и най-високи стандарти за качество в производството на интериорни решения.

Защото стремежът към съвършенството, закодиран в името на фирмата, е и един от най-високите приоритети на екипа.

Мебелите за баня се изработват от влагоустойчив /зелен, двойно ламиниран/ MDF и PVC /с плътност 0,55/ плоскости с дебелини от 15 мм до 18 мм.

Влагоустойчивият MDF е двойно ламинирана плоча, изградена от дървесни влакна, слепени по специална технология. Мебелите за баня, произведени от този материал, макар и силно влагоустойчиви, са предназначени за употреба в помещения с добра вентилационна система и е необходимо да се монтират на места, където не съществува опасност от пряко обливане с вода. В случай на неволно намокряне или напръскване, трябва да бъдат подсушени своевременно.

Водоустойчивите PVC плоскости, с които работи “Висота”, са с дебелина 15 мм и 18 мм. Изборът на дебелина на материала не е случаен – именно той прави възможна употребата на най-качествените панти и механизми, изработени от водещи производители под девиза “Обков за вълшебни бани”, а оттам и толкова плавното прибиране на чекмеджетата. Важно е да се знае че, на пазара се предлагат мебели за баня, които “уж” са произведени от PVC, но всъщност са изработени от полистирол. Този материал е с много малка дебелина и плътност и неговите технологични показатели са в пъти по ниски, сравнени с тези на PVC материала. За “Висота” на първо място е качеството на продуктите, които предлага на своите клиенти.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *