„Вихрен“ и „Бела“ си разменят летни визити от различни позиции, санданчани с прекроен състав, петричани с обиграни бойци

„Вихрен“ и „Беласица“ играят тази сутрин в 10.00 ч. на градския стадион в Сандански първата лятна контрола помежду си. За втората гладиаторите ще върнат визитата на комшиите някъде из Петричко. За хората на Атанас Ласков проверката е встъпителна, докато комитите вече се тестваха срещу ОФК „Пирин“ в Рилци, инкасирайки тежко поражение с 0:3.

Миналата година курортистите и петричани пак си свериха часовниците в спаринг, спечелен от домакините с 5:1. Тогава на два пъти за победителите се разписа Валери Георгиев, по веднъж точни бяха Георги Владимиров, Александър Русков и Янислав Тусонджиев. Почетно за гостите вкара Александър Якимов, който малко по-късно се премести в курортния град.

Към днешна дата „Бела“ успя да съхрани състава си от миналото първенство и надгради с възвръщенците Димитър Стоев от „Пирин“ /Рз/ и Владимир Кабранов от „Банско“. В същото време „Вихрен“ бе напуснат от треньорския тандем Петър Златинов-Панталей Маникатов, които оглавиха благоевградските орлета и взеха със себе си десния бек Илиян Митрев и острието Владислав Златинов. Към „Арда“ потегли Милен Стоев, в „Созопол“ се озова Антонио Ласков, в „Дунав“ отиде Даниел Пехливанов. Юношеският национал Кирил Николов предпочете „Септеммври“ /Сим/, операция извади от строя до Нова година Евелин Георгиев. Новият силен човек в клуба Георги Бачев обяви началото на амбициозен проект, към който се присъединиха неврокопчанинът Живко Грозданов и санданчанинът Мартин Митов. От Германия се прибра капитанът В. Георгиев, който поема функциите на играещ помощник-треньор. У дома се прибраха и Илия Каталски от „Пирин“ /ГД/ и Божидар Станчев.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *