HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Владислав, Димитър и Калоян решиха да подобрят тонуса си с билкова отвара от магазин, съжалиха горчиво!

Трима младежи пострадаха след прием на тинктура от маточина. Отварата е приготвена в магазин за продажба на билки, който обаче няма лиценз за това.

За да подобрят тонуса си, Владислав, Димитър и Калоян си взимат тинктура от маточина от магазин за билки в Русе. Часове след първия й прием и тримата се почувствали зле.

“Усетихме изтръпване на устните, започнахме да фъфлим, необясним смях, стана ни замаяно, леко залитахме. Това продължи 2-3 часа, след което започна да ни става лошо. На следващия ден се събудих със страшен махмурлук, без да съм употребявал грам алкохол”, обясни Владимир Димитров пред bTV.

Калоян е с няколко операции и отстранена щитовидна жлеза. Тинктурата се отразява най-тежко на него. Крайниците са му изтръпнали и го е втресло.

„Бях възпрепятстван от госпожата в търговския обект да посетя каквито и да било медицински специалисти. Аз се консултирах първо с нея. Тя ме убеждаваше, че няма нужда да ходя на никакви доктори и специалисти, а да се доверя на нея и че няма място за притеснение”, обяснява той.

Въпреки това тримата си правят изследвания, а резултатите от тях ги стряскат – показателите са доста силно повишени от нормалните норми. Владислав се консултира и с очен лекар, който му поставя диагноза – проблем с двата нерва на очите, като състоянието на едното е по-лошо.

Билкарите от магазина препоръчват тинкурата от маточина на Владислав, след като той обяснил, че се чувства изморен и има главоболие. Дори му я дават безплатно.

В търговския обект мъж, който се представя за биотехнолог и магистър по безопасност на храните, обяснява, че си прави от капките и за себе си. “Редовно консумирам от тях и не съм имал никакви странични реакции. Даже съм предозирал, за да видя какво ще ми стане, и определено не ми става нищо”, обясни той.

След като тримата младежи разказаха за проблема пред bTV, към екипa ни бяха отправени заплахи от собственичката на търговския обект. Вече няколко дни след приема на тинктурата младежите продължават да се чувстват зле. Тримата са подали жалби в прокуратурата, а случаят се проверява от полицията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *