Владо Карамазов кара мерцедес втора ръка

Времето, в което Владо Карамазов се придвижваше из София само и единствено с мотор, е безвъзвратно отминало. Актьорът вече е улегнал мъж и не иска да рискува живота си на две колела. Напоследък той използва за транспортните си нужди вехт джип мерцедес, закупен втора употреба за най-много 25 бона, видяха фотографите на „Ретро“.
Екранният комисар Филип Чанов от „Дяволското гърло“ можел да си позволи и много по-скъпа кола, но предпочел да вложи хонорара, който взел от сериала, в едноетажна къща в смолянско село, защото се влюбил в Родопите, докато снимали именно там крими поредицата. Макар да е любител на високите скорости, Карамазов спазва стриктно пътните закони.

Единственият му проблем е паркирането. Заради оскъдните паркоместа в централния столичен квартал, където Владо живее, той е принуден да оставя автомобила си в частен подземен паркинг, за да е сигурен, че няма да стане жертва на автоджамбази. Въпреки че за денонощната охрана на колата си актьорът плаща немалка сума пари, услугата по-скоро му създава повече премеждия, отколкото комфорт. Прибирайки се в София след пътуване в провинцията, актьорът бе принуден да върви пеш почти километър, натоварен като муле с багажи, защото паркингът, където държи мерцедеса си, се намира на 15 минути път от жилището му. За да си спести неудобството да бъде разпознат от яростните почитатели на сериала „Дяволското гърло“, звездата набързо се дегизира с бейзболна шапка с голяма козирка. Макар каскетът да прикриваше очите му, под него лъсна побелялата коса на актьора, който само преди месец чукна 40 години. Негови колеги коментират, че бил в криза на средната възраст и в последно време никак не обръщал внимание на външния си вид. Освен че се оставил да ходи прошарен, зарязал и активните тренировки във фитнес залата, където доскоро ваеше аполоново тяло.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *