Владо Карамазов остана без ангажименти, почива 22 дни през октомври!

Ако някой в България е построил комунизма в идиличния смисъл на думата, в който човек работи само ако иска, то това е Владо Карамазов. От всичките 31 дни на октомври работни за актьора са едва девет. Останалите 22 дни са му чиста почивка – точно обратното на работния график на обикновения българин, видя HotArena.

Че напоследък не се претрупва с ангажименти, разкри самият Карамазов, който публикува програма с представленията си за октомври. Оказва се, че си е осигурил цели две пълни седмици почивка, а през останалото време излиза на сцената през ден. За целия месец има едва 9 представления и то все такива, в които играе от години. За да не се товари излишно, не поема участия в нови спектакли, които ще изискват от него да разучава текстове и да разработва непознати образи. И ако някой мисли, че 9 дни работа на месец са малко, той трябва да знае, че през септември актьорът е бил на сцената едва 4 пъти.

Вместо това предпочита да кръстосва пътищата със своя мотоциклет и да се отдава на любимото си хоби – фотографията. Преди дни актьорът се похвали със своя първи професионален ангажимент като фотограф – проект, свързан с Нощта на театрите, която ще се проведе на 16 ноември. Всичко останало около него е свободна програма.

Явно обаче дори почивката е започнала да омръзва на звездата, защото Карамазов е решил да я понамали, като се върне в сериала „Откраднат живот”. Преди дни той отправи директен въпрос към феновете си – да снима или да не снима в продукцията? И тъй като повечето от тях пожелаха да го видят отново в лекарска престилка, Владо обяви: „Очаквайте ме скоро като Христо Карагьозов” – героя му в медицинската сага. Най-вероятно обаче ще излиза на екран от време на време, защото ще изиска графикът му да бъде достатъчно рехав, за да не наруши заниманията със себе си.
Междувременно братът на Владо – сладкарят Иван Александров, е на път окончателно да се върне в родината, след като прекара години в Англия. Преди дни властелинът на миксера, който направи торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, е направил поредния си семинар в София, на който е предал знания на любители-сладкари. След него е планирал изяви в Бургас и Варна.

Както „Уикенд” писа, шеф Александров е успял да забогатее, благодарение на подобни уроци, за които фенове на кухненските престилки буквално се избиват, плащайки над 200 лева за 8-часова лекция с упражнение. Това се оказало по-изгодно от работата на Острова. Ето защо не е изключено съвсем скоро двамата братя, които в момента само си ходят на гости от време на време, да се съберат за постоянно на родна земя.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *