Влизаме в ретрограден Юпитер, ето какво ни очаква според зодията

Тази година има изобилие от ретроградни планети. Една от тях е Юпитер в периода 20.06 – 17.10. Нека видим как той се отразява на всяка зодия:

Овен: Първата част от тази ретрограда ще ви постави в отразяващо настроение, докато разглеждате решения, които сте взели, когато сте били по-млади. Никога не се страхувайте, Овен, към края на юли ще се върнете към своето оживено и изходящо Аз. Въпреки това може да откриете, че разглеждате разширения си приятелски кръг с взискателно око, което ви позволява да стегнете групата си приятели в полза на тези, които са истински. Телец: Докато се появи август, може да се почувствате претоварене от излизане с приятели, така че си позволете да се отдалечите за малко от социалните събития. Докато прекарвате по-малко време сред общността на приятелите си, фокусът ви вероятно ще се насочи към кариерни цели. Може да имате големи планове за бъдещето, но не забравяйте, че да намерите мечтаната работа отнема време. 

Близнаци: В началото на тази ретрограда най-вероятно сте по-заети от всякога и сте много фокусирани върху кариерата си. Не забравяйте да почивате, за да не прегорите. За щастие енергията ще се измести, след като Юпитер пътува назад във Водолей. Веднъж позиционирани под знака на „Водоноса“, ще се чувствате по-спокойни и в по-философско пространство. Използвайте това време, за да се свържете отново с вашата духовна страна и може би е добра идея да приложите нов режим на медитация.

Рак: Началото на тази ретрограда ще бъде тихо за вас и вероятно ще бъдете в по-спокойно настроение. Умът ви ще търси начини да се развива през това време, но не се разочаровайте, ако външният свят трудно се адаптира към вашите промени. Към края на юли фокусът ви ще се измести към това как сте се променили през живота си и как искате да изглежда бъдещото ви Аз. 

Лъв: Романтичните ви връзки може да се почувстват малко интензивни или ограничаващи през първия месец от пътуването на Юпитер назад, царствен Лъв. Може да започнете да се чувствате така, сякаш сте надраснали някого, с когото сте били като романтичен партньор. За щастие тази енергия ще намалее значително, когато Юпитер си проправи път във Водолей. След като тази енергия се измести, или ще се почувствате по-спокойни със своята половина, или ще се оглеждате за следващата си голяма любов.

Дева: Нещата биха могли да се объркат в романтичния отдел за вас тази ретроградна, скъпа Дева. Леките досади, създадени от партньора ви, могат да нараснат по конфликти, да ви дразнят повече от преди, което от своя страна може да ви накара да се заяждате с половинката. Тази ретроградна степен може да доведе до по-твърдо отношение към себе си от нормалното, затова се опитайте да проверите себе си, ако сте прекалено критични, и намерете начини да обичате себе си и околните.

Везни: По някакъв начин проблемите на други хора могат да станат ваши собствени през първия месец на тази ретрограда, тъй като хората се обръщат към вас за решения на техните проблеми. Отначало може да сте в настроение да помогнете, но в крайна сметка ще трябва да отстъпите и вместо това да решите да се грижите за себе си. Не се чувствайте зле, като отделите време да отговорите на собствените си нужди пред другите. Скорпион: Може да се окажете в креативен или експресивен период през първата част на този ретрограден, скъпи Скорпион. Ще бъдете в настроение да се представите там, но не винаги може да получите потвърждението, което търсите. След поредица от попадения и пропуски, когато става въпрос за поставяне на мислите ви на масата, най-вероятно ще решите да отделите малко време за презареждане и преосмисляне на стратегиите си. Към края на юли ще ви се прииска да прекарвате повече време вкъщи сами. Само не забравяйте да излизате за въздух от време на време, тъй като твърде много време в изолация може да стане странно дори за най-усамотения скорпион.

Стрелец: Смел Стрелец, никой не цени честността повече от теб и честно казано – тази ретрограда няма да е чудесна за теб. С Юпитер като ваша управляваща планета, ще имате място на първия ред за космическото шоу. Изчерпването на енергийните нива е често срещано, когато управляващата ви планета е ретроградна, така че планирайте много почивка, за да избегнете емоционално прегаряне. Също така ще искате да внимавате с думите си по време на тази ретрограда, отделете време да помислите, преди да общувате на сериозни теми, тъй като говоренето импулсивно може да ви се отрази лошо в този период.

Козирог: Хората биха могли да тестват вашите граници през първия месец на тази ретроградна форма, което всички знаем, че не е любимото ви нещо. Неочаквани финансови проблеми или разходи могат да влязат в игра в началото на август, така че опитайте се да не падате духом, ако трябва да използвате любимата си спестовна сметка.

Водолей: Гледайте своите навици за харчене през първия месец на този ретрограден период, прекрасен Водолей. Не разчитайте на пари, които трябва да дойдат в бъдеще и харчете само това, което можете да предвидите в момента. След като Юпитер превключи знаците от Риби обратно във Водолей, ще започнете да усещате ефектите му по-интензивно. Може да откриете, че проблемите, които сте отлагали в личния си живот, вече не могат да бъдат пренебрегвани. Вземете всеки проблем, който възниква постепенно, стига да сте готови да се промените и да работите върху себе си, Вселената ще намери начини да ви възнагради.

Риби: Тази ретрограда започва във вашия знак Риби, което може да ви накара да се почувствате сякаш плувате срещу течението. Личният ви живот може да се обърка през първия месец от пътуването на Юпитер назад, което заплашва да се почувствате малко изгубени. След като планетата на късмета и експанзията се премести във Водолей, енергията ще се измести за вас и най-вероятно ще решите да се отдръпнете от социалния живот за малко.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *