Внимавайте! Ето нещата, които нараняват партньора ви

Любовта е онова чувство, към което всеки се стреми. При някои идва по-лесно, а други трябва да изчакат, но пък тогава то е по-сладко. Попаднете ли във връзка обаче трябва да започнете да мислите и за другия. Неговите чувства също имат значение и трябва да бъдат взимани под внимание. Има някои неща, които нараняват партньора ви, а вие дори да не го разбирате. Ако ви се е случвало половинката ви да е мълчалива повече от обикновено и да няма желание за нищо, може би вие сте я наранили по някакъв начин. Ето трите неща, които правите, понякога несъзнателно, които нараняват партньора ви.

Лъжата
Разбира се, на първо място поставяме лъжата. Дори да смятате, че го правите с цел да защитите човека отсреща, това има точно обратния ефект. Липсата на откровеност никога не води до добри резултати, а понякога може дори да сложи край и на връзката ви. Колкото и банално да звучи, истината винаги излиза наяве. Така че, бъдете откровени с половинката си и посрещнете смело последствията от действията си.

Пренебрежение
Вкъщи може да показваш огромна привързаност към любимия, но щом излезете на публично място, рязко променяш отношението си. Това със сигурност наранява партньора ви, защото той смята, че не е достоен за вас и това го кара да се съмнява в себе си. По никакъв начин не карайте другия да чувства, сякаш ви е срам от него. Покажете с гордост с кого сте и това ще даде положителен ефект върху бъдещето на връзката ви. Вие ще се почувствате по-свободни, а партньорът ви ще добие самочувствието, което му е необходимо.

Ревност
Искате да знаете всяка негова/нейна стъпка? Огромна грешка. Всеки има нужда от лично пространство и това, че сте във връзка не означава, че трябва да сте залепени един за друг. Не задавайте постоянно въпроси за това къде отива половинката ви и с кого излиза. Вместо да получите искрен отговор, най-вероятно ще видите в него/нея раздразнение и отдръпване. Възможно е дори да накарате любимия ви човек да спре да ви говори за известно време, тъй като той/тя се чувстват притиснати и задушени от постоянното внимание.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *