ВНИМАВАЙТЕ! Клетвите днес са много силни

Луната е в знак Телец. Безсмислено е да предприемате нещо съществено и важно. Отдайте предпочитание само на текущите и обичайни дела. Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки, тъй като днес е особено чувствително, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Времето е благоприятно за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Съблюдавайте строгост в желанията си. Внимателно правете подбор на храната си, която трябва да е преди всичко качествена. Гладуването е противопоказно през днешния ден“, предупреждава астрологът. Благоприятно време е за зачатие, пише “Пик”.

 „Луната през целия ден се движи по празен ход (от 03:56 до 22:30 часа), така че може да почивате, да се скатавате или да довършвате започнатото, както и за рутинна работа. Нищо важно и ново не предприемайте. В 22:30 часа Луната се премества във въздушния знак Близнаци“, уточнява Ивелина Пенчева.

„Енергията на 21 лунен ден, който продължава до 23:03 часа, пробужда в човека активно начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава се увереността, решителността и предприемчивостта, но поради празният ход на Луната е по-добре нищо да не предприемате. Клетвите дадени в този ден, притежават особена сила, не трябва да се нарушават“, предупреждава астрологът.

„Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако се появи болест в този ден, необходимо е веднага да се започне лечение“, добавя Ивелина Пенчева.

„Някои мистични школи смятат, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма. 21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението“, съветва астрологът.

„В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения“, добавя тя.

„Сънищата носят в себе си информация за това какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот“, съветва Ивелина Пенчева.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *