HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Внимавайте! Луната е в апогей, това е колкото благоприятно, толкова и опасно

Луната е в знак Стрелец. Преминавайки през този знак, тя носи философска нагласа на хората. Не се учудвайте, ако забележите в другите прояви на демонстрация на компетентност. Почти всеки се опитва да ви убеди в нещо. Вслушвайте се, може да научите нещо полезно и интересно. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела.

Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

В 16:11 ч. настъпва пълнолуние (Луната е в опозиция на Слънцето). Пълнолунието се приравнява на лято, топло, сгряващо. То е толкова загадъчно и много процеси ставащи по това време са необясними. Старайте се да не спите на лунна светлина по време на пълна Луна.

Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова. Не е най- доброто време за извънградски разходки, особено за лесно възбудимите и неуравновесени хора. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли.

В този период не вземайте сериозни решения. Поухажвайте лицето и тялото си. Вземете успокоителна вана, направете маска за разширени пори. Не се препоръчва да се махат мазоли и враснали нокти – има голяма вероятност от травмиране и опасност от кръвотечение.

15-ти лунен ден продължава до 20:49 ч.

– Средата на лунния месец. 15- я лунен ден носи кратковременно блаженство, сменено с дългосрочно разочарование и често това е в любовта. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

Отношения – Напрегнат период за всички членове на семейството. 15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Секс – Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *