HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВНИМАВАЙТЕ! Престъпна схема разори жена от Кюстендил, по-късно проплака и санданчанка

Вчера 78-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на телефонна измама. Разделила се е с 408 лв., които и били поискани за  спешно лечение на дъщеря й…Жената дала парите и златните си накити на непознат мъж, който дошъл пред дома й, преди това възрастната жена му съобщила адреса си и споделила с какви пари и ценности разполага. По-късно  е подала сигнала в полицията.

Около 18:25 часа на 08.06.2017г. в РУ-Сандански е получен сигнал от 56-годишна жена от гр.Сандански за това, че чрез телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител й е поискана парична сума, като съдействие за залавяне на телефонни измамници. Потърпевшата е ощетена със сумата от около 1 200 лв. и златни накити. За случая е уведомена РП-Сандански.

НАПОМНЯМЕ! Пари по телефона никой не иска – нито лекари, нито представители на други институции!Умоляваме роднините на възрастните хора, които живеят сами, поговорете с тях! Съветваме: не съобщавайте адреса си, с какви ценности разполагате, не съобщавайте номерата на мобилните си телефони, когато някой задава тези въпроси по телефона. Със сигурност това е измама. Преди да се доверите, потърсете роднините си, обадете се на телефон 112.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *