Внимавайте, тези навици саботират връзката ви

Искате да се радвате на взаимност? Да сте номер едно по важност за партньора си? А вие правите ли го – давате ли това, което очаквате от другия. Или допускате някои много вредни навици да рушат отношенията ви? Според специалистите някои наши действия дразнят изключително много другия и рушат отношенията ни. Вижте кои са те:

Телефонът постоянно ви е в ръката
Е, признайте, ужасно е дразнещо да стоите в една стая с някого, който постоянно си гледа в екрана. Забравете за тези технологии и социалните мрежи, когато сте с партньора си. Общувайте, гушкайте се. Иначе проблемите са ви гарантирани.

Ревнувате постоянно
Ревността не е проява на любов, да знаете. Позволена е, но в много малко количество. Мине ли определени граници, става неприятна. И се превръща в проблем. Затова – имайтедоверие в партньора си, ако искате и той да има във вас.

Първо се оплаквате, после се заяждате
Никой не обича другият да го използва като кошче за душевни отпадъци. Нали? Затова спрете да мрънкате и да се оплаквате. И не се заяждайте. Оставете и иронията пред вратата. Бъдете мили, любящи, нежни. Иначе партньорът ви ще започне да се отдръпва от вас и да търси комуникация другаде…

Не сте достатъчно благодарни
Да. Мъжете искат да бъдат оценени. А това означава, че трябва да се чувстват важни, да усещат вашата признателност и благодарност за това, което ви дават. Така ще запонат и да се стараят повече. Хвалете партньора си, благодарете му, признавайте му грижата, която полага за вас.

Не комуникирате
Разговорите са важни за всяка връзка. И когато ги няма, се получава пробойна. Споделяйте, търсете съвет, проявете интерес и към това, което вълнува другия. Общуването свързва двама души – понякога дори повече, отколкото сексът.

Пишете му ядосани съобщения
Ако искате да му кажете нещо, направете го очи в очи. Това, че казвате някакви неща онлайн, а не на живо, не означава, че няма да го заболи. Напротив.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *