Внимание! За нищо на света не слагайте календар на това място в къщата, защото ще ви връхлети голяма беда!

За дом без негативна енергия , избягвайте следващите пет малки дреболии, които носят лош късмет :

1.Oгледало обърнато към леглото

Смята се, че огледалото, което е насочено към леглото може да доведе до проблеми във връзката, пуска странични влияния отвън в добрия и здрав брак.

2. Черна врата

Цветът на входната врата се избира според това на коя страна е обърната. Черна врата е разрешена само ако тя гледа на север, в противен случай в дома ви ще поканите лошия късмет.

3.Растения с бодли

За остри, бодлив предмети, също се смята, че носят лош късмет, така кактуси не е препоръчително да се съхранявате в дома си.

4. Календар на грешното място

Календарът закачен на входната врата на дома е напомняне за преходността на живота, и се смята, че така се отразява на живота на наемателите.

5. Фигура с корабокрушение

Картината с корабокрушение представлява безпокойство, което може да повлияе върху поведението и енергията на наемателите.

За дом пълен с положителна енергия, въведете в него тези пет малки дреболии за щастие:

1. Свежи цветя

Ако поставите свежи цветя на видно място в дома си, щастието няма да ви пропуска.

2. Врата в цвят

Ако вратата гледа към юг, запълнете я в червено или в оранжево, ако гледа към север, от своя страна, трябва да бъде синя или черна. Когато е обърната на запад, изберете сиво или бяло, ако гледа към изток, от своя страна, ще ви донесе късмет, ако е в кафяво или зелено.

3. Подредете мебелите

Смята се, че на кръгово подредени мебели помага в потока на енергия. Също така се смята, че леглото поставено диагонално на вратата на спалнята ще изпълни дома с положителна енергия.

4. Подкова

Много култури вярват, че подкова провиснала над вратата носи късмет. Подкова поставена нагоре ще гарантира щастието да не изчезне, а ако е обърната надолу, ще дава щастие на всеки, който влиза през тази врата.

5. Ловец на сънища

Стара индианската мрежа, в която се хващат лошите сънища. Поставя в спалнята, за да ви предпазва докато спите

„За жената“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *