Внимание! Луната влиза в Овен, вещае много конфликти и…

Луната е в знак Овен – Човек в тези дни не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага.

Особеният вид енергия, която е свързана с положението на Луната в Зодиака определя качеството на деня. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло. 29-ми лунен ден ( от 06:07ч до 06:43ч на др. ден) – твърде опасно време.

Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще чувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Всеки да се стреми да покаже най-доброто от себе си. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет. Добре е да има запалена свещ, повече светлина.

Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Подстрижка – Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *