Внимание! Луната е в знак на Рак, днес забравете за секса

Растяща Луна до 10.04. Време е да избирате от множеството идеи, които са се появили в новолуние и пристъпете към изпълнението им. В този период са удачни всички действия, свързани с нови проекти и укрепване на постигнатите вече успехи. Най-доброто време да рискувате, за да постигнете целите си. Активен отдих, фитнес занимания и извънградски разходки ще станат източник на добро самочувствие и прекрасно настроение. Вероятно ще бъдете преизпълнени с енергия и ентусиазъм – постарайте се да се разпореждате с тях мъдро. Сега можете да пристъпите към радикална промяна на външния си вид. Сега лесно може да натрупате килограми, тъй като организма има склонност да поглъща и задържа течности и други вещества. Но ще е грешка да ограничите течностите, тъй като няма да може да става отмиване на вредните вещества и излишъкът от течностите ще остава в организма.

Луната се движи в знак Рак – В тези дни на Земята присъстват особени сили, които действат на гръдния кош, белите дробове, стомаха, черния дроб и жлъчката. Това, което направите за тях сега е двойно повече полезно, с изключение на хирургични операции. Натоварването на тези органи е тежко и вредно. Полезно е да се яде лека храна. Ако след сън се събудите и се чувствате като разбити, това е от черния дроб, който е бил принуден да изпълнява тежка работа и не е успял да се възстанови. 8-ми лунен ден започва от 12:02ч и продължава до 13:02ч на следващия ден. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дена са периода на какавидата, а втората фаза – период на пеперудата.

Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *