Внимание, пичове! Това са видовете женски номера във връзката

Жената е сложно същество, за което няма упътване (за огромно съжаление). Ще споделим част от нашия опит, който се изразява в дресиране на Цуца и убиване на милиони мозъчни клетки (все още ревем за инвалидни помощи). Сред много главоболия и удивителни силогизми установихме, че сериозната връзка е нещо много забавно, когато не се случва на теб. Причината се крие в силната шизофрения – болест, от която страдат всички жени. Една жена омръзва, когато изиграе всичките си номера от програмата. Понякога се опита да добави и нови изпълнения, но вече няма да се смееш и ще се чувстваш като публиката на Слави – смееш се, ама от солидарност. Запознай се с част от познатите репертоари на жената във връзка.

1. Романтичката
Винаги е в началото. Тя е стоя много време в самота и е гушкала всички плюшени мечета, щото това е бил единствения допир до нейното тяло. Чували сме, че някой използват дълги и дебели предмети, но не искаме да влизаме в тази тема, моля. Ти се появяваш като нейния рицар на бял Голф, Мерцедес, БМВ, Астра и др, а тя ще си обръсне краката и ще изравни храста, защото самотата е оставила своя белег, а и е време да те погледне с онзи влажен и влюбчив поглед на женски добитък.

2. Перверзницата
Носенето на цветя е инвестиция за секс. Не говорим за набраните тревотии в двора, а за нещо по-изпипано и аранжирано с вкус. Ако правиш всичко в правилния ред ще успееш да проникнеш в нейната дълбока и топла душа, която ще те направи щастлив. Стимулирането на хормоните ще ти помогне за хоризонтална позиция, в която ще можеш да видиш прекрасната шпакловка на тавана й, когато не се развихрят косите й в такт с леглото. Това е една от прекрасните личности, които виждаш в началото на връзката и никога повече.

3. Невероятно влюбената
Тя идва в различно време, но най-често, след като си одрусал сливата. Жените имат едно тайно оръжие, с което да те контролират, но щом си направил няколко успешни атаки ще трябва да знаеш, че ти е робиня. Ти ще поемеш управлението на връзката и ще имаш пълната свобода да правиш, каквото искаш с нея. В този период ще започнат и прекрасните телефонни обаждания като : „Кво правиш?“, „Много, много, много те обичам!“ и т.н. Няма нищо лошо в тях, но понякога ще прекалява, а и секретарката ревнува, нали? Сексуалните отношения може да се променят, но може да останат същите, което не е толкова лошо.

4. Истеричната
… съществува! Крие се в най-кошмарните ти сънища и после избухва, когато си забравил някаква глупост като: годишнината, обувките й, продуктите в магазина и много други. Отношението ти е много важно, защото тук се решава твоята съдба на Чехльо Терликов и ще трябва да покажеш, че владееш положението. Изръмжи и овладей положението. Истеричната идва, за да те тества, но в повечето случаи ще блъфира. Не всичко ще става по нейния начин и трябва да свиква сега, за да няма трупове после!

5. ПМС
Разбираш, нали? Тази персона се ражда в определен момент от месеца, а алтернативата е бебе. Избираш ПМС-а и ние ти палим една свещ, защото борбата е много тежка. Кошмарът в клетка започва, когато тя отвори очи и уста, но няма да те направи щастлив. Сутрешната аларма звъни с болки в цялото тяло и ги предава в твоето същество чрез силни звукови вълни, защото имаш уши. Тя ще те мрази, обича и мрази за 5 секунди и така цяла седмица, че и повече!

6. Домошарката
Знаеш ли защо не трябва да виждаш булката преди церемонията, защото ще се изплашиш от всички приготовления. С тази личност ще се запознаеш, когато заживеете заедно. Домашарката е перманентно състояние и ще трябва да свикваш с нея, ако нещата са сериозни. Тя е изпитание на твоите чувства. Знаеш, че няма да слага гримове и изобщо няма да е тази, с която си излизал последните няколко години. Рязкото спадане на атрактивността ще се наблюдава постепенно, ама се обичате, нали?

7. Всички заедно
Това е върховното изпитание на всеки мъж. Само най-добрите оцеляват и можеш да се почувстваш поласкан, щото оценяваме геройството. Благодарим, че си станал сериозен и си ни оставил с много свободни гърли. Предполагаме, че може да прави мусака и невероятен секс, за да се откажеш от толкова много, но ако се справя с едно от двете ще прежалим мусаката!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *