Внимание, шофьори! Ако пътувате по АМ “Струма” и АМ “Люлин”, прочетете тази важна информация

Превантивен ремонт при тунел 1 на АМ „Люлин“ в района на село Мало Бучино е причината за ограничено движение в изпреварващата лента на дясната тръба по посока Перник. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение до 50 км/ч. , а срокът за приключване на ремонтните дейности е 10 април.

Ограничено е движението в изпреварващата лента  на лявата тръба  по посока София  отново в района на Мало Бучино заради превантивен ремонт.  Движението се извършва в интензивната лента с ограничение до 50 км/ч. , а срокът за приключване на ремонта е 10 април. Ограничава се движението на МПС по ляво платно посока София, в участъка Мало Бучино-Големо Бучино от км 7+100 до км 12+860, поради свлачищни процеси при км 9+600. Движението се осъществява двупосочно в дясното платно посока Перник. Срокът на приключване ремонта е 30 април.

На територията на област Перник при Тунел 2 в посока София – движение в една лента в посока София, поради ограничение на движението в едното платно по АМ „Люлин“ на територията на област Софиядо 30 април.

Ограничение на скоростта има и на АМ “Струма” след  бензиностанция „Шел“ в района на село Студена по посока Кулата. Превозните средства в района се движат с 80км/ч. само в едната лента. Причината е неравности на асфалта, а ограничението е до 30 юни.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *