Внукът на емблематичния благоевградски футболист Г. Шопов-Мънзата откри кампанията „Евтини билети“ в ОФК „Пирин“

Внукът на емблематичния благоевградския футболист от 50-те години на миналия век Георги Шопов-Мънзата откри кампанията „Евтини билети“ в ОФК „Пирин“. 47-годишният фен на орлетата, който носи името на своя именит дядо, бе първият, който се възползва от опцията, обявена през седмицата от клуба – купуваш пропуск за домакински мач предварително, плащаш 3 лв. вместо 5. Впоследствие бройката на предприемчивите привърженици до края на вчерашния ден достигна цифрата 14, което на „Дъбравска“ 1 отчетоха като добро начало.

Лошата новина от лагера на пиринци в навечерието на днешния двубой с „Локомотив“ /Сф/ е здравословното състояние на десния защитник Манол Чапов, на когото лекарите препоръчаха още 10 дни почивка, преди да поднови тренировки. Поне се размина далеч по-неприятната перспектива херния, която праща потърпевшия на операционната маса.

„Искам да върнем времето, в което всички гостуващи отбори пристигаха със страх на стадион „Христо Ботев“. Това обаче си зависи изцяло от поведението на футболистите на терена, а не от голи приказки. След гръмката победа в Горна Оряховица най-лошият сценарий е в тима да настъпи успокоение. Старая се да убедя момчетата, че във футбола ситуацията много бързо се преобръща”, коментира наставникът Петър Златинов, пред когото стоят две кадрови дилеми. Едната е свързана с тримата доскоро контузени нападатели Владислав Златинов, Петър Христов и Росен Кръстев, които подновиха пълноценни тренировки, а втората се върти около двамата юношески национали Методи Стефанов и Димитър Митев доколко са свежи физически след двете проверки на трикольорите с Азербайджан във вторник и четвъртък.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *