Война във “Фермата”! Македонката Диана скочи на чеченката Марина

Люта международна женска битка започна тази вечер в хитовото риалити „Фермата“ по бтв. Македонката Диана и чеченката Марина вече въобще не крият чувствата си една към друга, а останалите фермери се зачудиха какво ли ще последва от предстоящия сблъсък между огнените дами.

Македонското девойче се подразни на диктаторските прийоми на Марина, която беше  посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуела Тома. Тя веднага забрани разговорите на маса и искаше да чува само дрънкането на лъжичките. Диана обаче скочи, че около масата семействата се сплотяват най-добре и това са ненужни забрани. Фермерката-шеф пък не пропусна да си го върне като я събуди и й вдигна скандал за неизмити чинии.

„Марина ми напомня на една обикновена, незадоволена жена с няколко комплекса“, отсече Диана и допълни, че не я е страх. „В мене тя вижда конкурент“, обясни македонското девойче.

Предстои Марина да посочи и ратаите, от които после ще избира кого да прати на дуел. Дали конфликтът между двете ще изиграе роля?, питаха се фермерите. Хот арена

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *