Война в ефира! Двете най-известни водещи на нож

Ани Цолова и Лора Крумова са в люта война. Двете водещи не се понасят и не крият това. В основата на всичко е дефицитът на интересни теми и липсата на гости. Ани Цолова си позволила да обвини директно Лора Крумова в кражбата на гости.

Водещата на сутрешния блок не спирала да се жалва, че колежката й краде най-нагло гостите, които тя възнамерявала да покани през седмицата в студиото.

На няколко пъти устатата тв водеща дори заявила, че е крайно време „Комбина“ да излезе в отпуск. Първоначално никой не обръщал внимание на мрънкането й, но Ани Цолова започнала да става все по-настоятелна.

Пред колегите си тя коментира, че сега е сезонът на пътуванията и никой не стои пред малкия екран по пет часа през уикенда, за да изгледа предаването на Лора Крумова.

Но за сметка на това в ранните сутрешни часове през седмицата пред малкия екран винаги има хора. Ани Цолова недоволствала от това, че колежката й кани интересни гости и на практика я лишава от възможността да ги покани в сутрешния блок.

Колеги на Цолова коментират, че в основата на всичко е завистта й към Лора Крумова. Все пак преди Ани да се заеме с воденето на сутрешния блок по Нова тв, с това се занимаваше блондинката. Последната определено се харесваше повече на зрителите.

Откакто сутрешният блок е с ново студио, Ани Цолова наистина се е взела на сериозно и мисли, че тя е най-голямата звезда в медията.

Нейни колеги са на мнение, че между нея и Лора Крумова няма база на сравнение. При това втората се справя много по-добре и винаги поднася интересна информация на зрителите, пише Ретро.бг.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *