HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вокалистката на Слави, благоевградчанката Лилия Стефанова, с вълнуващ концерт с млади изпълнители от Банско

С финален концерт под надслов “Светът ще бъде по-красив с песните…” завърши школата по народно пеене и инструменти от лятната общинска програма на община Банско, водена от Марин Бърдарев. Обучаваните от него деца през лятната ваканция съвместно с възпитаниците му от школата по китара и с професионалистите Боян Боянов – контрабас, Ненко Цачев – кавал, Лилия Стефанова – вокал, представиха вълнуващ концерт пред публиката в Банско.
В тази неповторима компания възпитаниците на младия преподавател по музика и струнни инструменти Марин Бърдарев демонстрираха своите музикални умения и любов към изкуството пред препълнения читалищен салон.
“Благодарение на преподавателя по музика и струнни инструменти Марин Бърдарев тази вечер децата на Банско имаха възможност да направят съвместен концерт с изявени фигури от музикалния живот на България, да почерпят опит и вдъхновение, а също така да ни покажат наученото под ръководството на Марин Бърдарев. Поздравления, деца! Поздравления, Марине! Светът наистина е по-красив с вашите песни!”, заяви в приветствие към изпълнителите кметът на община Банско Георги Икономов.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. бат Слави

    Абе грозно е момето, престанете да го пробутвате, не става!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *