Волейболистка в тайна афера със Сала, чула го часове преди трагедията

31-годишна волейболистка твърди, че е имала тайна връзка със загиналия футболист Емилиано Сала. Тя сподели, че е говорила с него часове преди самолетната катастрофа над Ламанша, в която той загина.

Луиза Унжерер заяви, че е видяла играча на “Нант” за последен път на рождения си ден – седмица преди трагедията. Тя добави, че са се запознали във Франция, където играят и двамата. След като разбрала за фаталния инцидент, тя написа в социалните мрежи: “Ще те обичам завинаги. Благодаря ти, че беше такъв, какъвто си”, информира “Дейли Мейл”.

Луиза говори пред сайта “Глобо” и сподели, че мечтата на Сала е била да играе във Висшата лига: “Започнахме да си говорим през септември 2017 година. Той ми каза, че е много щастлив от факта, че се отправя към “Кардиф”.

“Исках да го намерят жив. Много хора ме питат за инцидента, изключително трудно е. Сала беше обикновен човек с чисто сърце, той нямаше лоши намерения”, добави тя. Емилиано е загинал от тежки наранявания на главата и гърдите. Идентифицирането е било възможно само чрез пръстовите му отпечатъци. Тялото на пилота Дейвид Ибътсън все още не е намерено. Самолетът на родения в Аржентина 28-годишен нападател изчезна от радарите на 21 януари, след като излетя от френския град Нант към уелския град Кардиф.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *