Волейболистът на годината в САЩ Р. Парапунов от Разлог пак се самокритикува, землякът му П. Каракашев остава при шампионите

Волейболистът на годината в колежанското първенство на САЩ Радослав Парапунов отново бе критичен към изявите си за националния отбор при загубата с 1:3 от Аржентина в Лигата на нациите. „Смятам, че този мач беше наш, но решаващите ситуации не ги взехме. Не смятам, че изпълних това, което се изискваше от мен. Играя след най-добрия диагонал в света Цветан Соколов и се опитвам да се представя оптимално, уча се доста от него. В такива моменти, в които това е моя отговорност, смятам, че бях в по-голяма полза за аржентинците, отколкото за България”, призна разложанинът.

„Бъдещето на този отбор е Денис Карягин. Благодарен съм, че са ме взели на такъв турнир. Видях големи отбори, опитах се да покажа най-доброто от себе си. За жалост нещата не седят по начина, по който искам. Огромна чест и удоволствие е да защитавам българския флаг. Това е най-високото стъпало за всеки един състезател“, допълни Парапунов.

Същевременно землякът му Петър Каракашев продължи договора си с шампиона „Хебър“ до лятото на 2022 г. За времето на престоя си в Пазарджик 30-годишното либеро вдигна две купи на страната, една суперкупа и триумфира на върха в отминалото първенство на суперлигата.

Р. Парапунов

„За четвърти пореден сезон Петър Каракашев остава в „Хебър“ след силната игра, която показа в изминалите кампании“, написаха от клуба заедно с традиционните пожелания за здраве и нови успехи.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *